måndag 10 september 2012

En första tanke


Några första tankar och funderingar. Lite snurrig i sinnet och på rösten kanske, men skyller på att jag har varit sjuk. Respons mottages tacksamt!

3 kommentarer:

  1. Hej Anna! Det är inte ett dugg snurrigt! Glasklar och väl avgränsad frågeställning. Kanonsnygg layout som passar perfekt till franskan.Det känns som om du redan har kommit långt i tanken!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Håller med föregående talare angående kvaliteten på inspelningen.
    Bra att du hittat inspiration på ISSUU. Tror det definitivt kan bli snyggt!

    Tycker ditt problemområde har en klar didaktiskt koppling och känns väldigt relevant. Det handlar väl mest om att avgränsa och hitta en frågeställning som är möjlig att undersöka.

    Hur mäter man tex vilka effekter blogg/film-användning har gentemot målformuleringarna? Kräver detta kunskapstest före/efter eller kontrollgrupper?
    Tror att elevers/pedagogers upplevelser av möjligheter/problematik kanske är enklare att få ut av intervjuer, även om man behöver smalna av denna frågeställning också. Kanske skulle detta också kunna ställas mot målformuleringarna? Bra jobbat! Hör av dig om du behöver mer hjälp inför v 39.

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag vet att jag inte går kursen, men jag har lite svårt att hålla mig härifrån... Det är så spännande att följa era arbeten. Väldigt intressanta frågeställningar du kommit på, men det är nog som Lars säger att du behöver nog avgränsa lite mer så att det det in blir för stor att undersöka. Tidningslayouten du hittat var supersnygg och kommer att passa väldigt bra till ditt arbete! Lycka till!!

    SvaraRadera